Deutsch   Dansk
Sommerhus udlejning på Vestkysten, tæt ved vand og strand
+45 97 31 50 27         
Facebook
Aktiviteter i området

Oplev dejlige Vestjylland 

 

Når I gæster vores dejlige område er der selvfølgelig den dejlige natur og bredde sandstrande, men Holmsland Klit er meget meget mere! vi har her sammensat lidt ideer til udflugtsmål.

 

Adventure Golf

13500 m2 stort oplevelses have mellem Søndervig og Ringkøbing. Forskellige aktiviteter som fx. Adventure golf, fodbold golf, legehave, café og meget meget mere.

 

Besøg hjemmesiden

 

 

Baboon City

Danmarks største helårs forlystelses center, her får hele familien en hylende sjov dag!

 

Besøg hjemmesiden

 

 

 

Beach Bowl Søndervig

Få væltet kegler en time eller to, spille maskiner og solarium. Kokken tilbyder forskellige dejlige retter - eller måske bliv fristet af husets buffet.

 

Besøg hjemmesiden

 

 

Bramsejlskonnert

Absolut en oplevelse for livet. Tag familien med og oplev himlens og havets skønhed og den eventyrlige maritime stemning, som kun findes ombord på en ægte skonnert.

 

Besøg hjemmesiden

 

 

Danmarks Flymuseum

Danmarks Flymuseum er et 7600 m² stort, moderne og levende flymuseum med 50 danske og udenlandske luftfartøjer fra 1911–2000. Bl.a. svævefly, veteranfly, jagerfly og helikoptere.

  

Besøg hjemmesiden

 

 

 

Familiepark West

Parken for gæster i alle aldre, der er vilde med oplevelser. Stedet hvor mulighederne er mange og oplevelserne er endnu flere.

 

Besøg hjemmesiden

 

 

 

Holmsland Klit Golf

Prøv kræfter med en rigtig spændende bane, udfordringer for både den erfarne og mindre øvede spiller. Sværhedsgraden afhænger af vestenvinden. Har du ikke udstyr med på ferien, kan du leje ønsket udstyr i klubhuset.

 

Besøg hjemmesiden

 

   

Jyllands parkzoo

Kom og besøg Jyllands Park Zoo, for en sjov og lærerig dag! Oplev de mange eksotiske dyr i den store park. Store legeområder og bl.a også Jyllands største hoppepude.

 

Besøg hjemmesiden

 

 

Kabelpark

I princippet er en kabelbane en slæbelift over vand. Dermed er der skabt en sport, der flytter de fedeste sociale- og actionelementer fra snowparkerne ud på vandet. En sport, hvor både begyndere og øvede ka' skyde den af på banen - på samme tid, side om side.

 

Besøg hjemmesiden

 

 

Lepus Park

Lepus Park er stedet, hvor hele familien leger sammen. Er I på udkig efter udfordringer, der passer til både børn og voksne? Så kom ind i Lepus Parken!

 

Aktiviteterne i Lepus Park er specielt udviklet til aktiv sjov - uanset alder. Både børn og voksne kan udfordre hinanden på tværs af hele parken. Hvem vinder? Det gør alle!

 

Besøg hjemmesiden

 

 

Sandskulptur Festival

I første halvdel af juni måned vil 27 af verdens mest kreative sandskulptører samles i Søndervig for sammen at skabe nogle af de mest opsigtsvækkende kunstværker verden har set. Oplev en verden af skulpturer i Søndervig.

 

Besøg hjemmesiden